DigitalАко ви предстои дълго пътуване, вероятно знаете, че една от най-големите

...
DigitalАко ви предстои дълго пътуване, вероятно знаете, че една от най-големите
Коментари Харесай

6 полезни съвета за резервиране на евтини самолетни билети

Digital

Ако ви предстои дълго пътешестване, евентуално знаете, че една от най-големите неприятности при планирането му е обезпечаването на парите и намирането на самолетни билети на налични цени.

Туристическите сътрудници, специалистите по резервации и консиерж услугите имат характерни тактики и секрети, които употребяват, с цел да намерят билети на рационални цени, само че експертите не са единствените, които могат да ви оказват помощ да спестите пари от самолетните билети.

Съветите на Business Insider ще ви оказват помощ сами да се справите с това предизвикателство, без значение дали пътувате по работа или за наслаждение.

1. Консолидиране на самолетните билети

Това са билети за с отстъпка за по-малко известни полети. Такива билети може да се намерят на уеб сайтове като Travelocity.

2. Търсете билети при започване на седмицата

Статистиката демонстрира, че е доста по-вероятно да намерите по-добри предложения, в случай че търсите билети при започване на седмицата.

3. По-добре резервирайте по-отрано

Неотдавнашен отчет на туристическия уебсайт Hipmunk демонстрира, че най-хубавото време за резервация на самолетни билети през летния сезон е 21-28 дни от датата, на която се надявате да пътувате. Цените евентуално ще са по-високи отвън този прозорец. През юни цените са високи, по-късно стартират да падат и по този начин до октомври. Като общо предписание, постоянно е по-добре да започнете да проследявате цените по-отрано, с цел да получите добра оферта.

4. Преценете всички разноски

Проведете съответно изследване за спомагателните разноски, които ще се наложи да извършите като такси за багаж, такси за повече килограми, WiFi и други

5. Търсете непосредствено на уеб страницата на самолетната компания

По-разумно е да търси на уеб страницата на самолетната компания, вместо на уеб страницата за съпоставяне на цените, където да търсите и най-евтините свързващи полети. Авиокомпаниите от време на време оферират свързващи полети, включващи съглашение за кодове, което не се появява при търсене в уеб страници за съпоставяне.

6. Помислете за резервация на туристически пакет

Туристическите сътрудници постоянно оферират по-добри цени за клиентите, които резервират цялостен пакет. Някои круизни линии, да вземем за пример, оферират специфични цени за самолетни билети за пасажерите. Ще резервирате ли хотел или кола чартърен в допълнение към вашия полет? Ако е по този начин, потърсете пакети, а не настрана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР